Stefani Durmaz

Frisörexpert med stor passion för frisöryrket. Hög kompetens inom alla områden i frisörbranschen, både Dam och Herr specialist. Stefani är välkänd och prisad frisörska inom många kategorier b.l.a inom:

-Klippningar

-Färgningar, folieslingor

-Hårextenisons

-Feststyling, håruppsättningar

Varför just komma till dig?

– Jag fokuserar omsorgsfullt och inriktar mig på just dig som person. Utgår från din stil och tittar på vad som passar just din ansiktsform och utgår från dina önskemål. Vid färgning så utgår jag från din hudton och hårkvalitet för att få det bästa resultatet anpassat för dig, jag skapar en frisyr och färg som återspeglar dig i helhet. Oavsett ålder och kön så tas du emot med varma händer hos mig.

Vad har jag för erfarenhet/utbildning?

– Gesällbrevet som 18-åring.
– Under 10 år har jag varit salongsansvarig och handledare för elever.
– Tävlat inom hår och form i Frisör SM.
– Examinerad Frisörlärare i Stockholms Universitet.
– Under åren som frisör har jag fixat håret på många kändisar och välkända bloggare.

Varför öppna du Salong Fåfäng?
Trots många erbjudanden som frisörlärare och frisör i b.l.a Stockholm så har jag svårt att släppa salongslivet helt. Att få träffa o bemöta så många olika människor som man gör i detta yrke är fantastiskt och något jag alltid älskat. Vill med min salong skapa kvalitétstid för varje individ och personlig behandling. Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla gamla som nya kunder och fortsätta min frisörresa och få chansen att utmana min skicklighet inom yrket!

Du hittar oss här

Stefani Durmaz

Frisör / Ägare / Frisörlärare från Stockholms Universitet

Ägare och grundare av Salong FåFäng Södertälje.